INCIDENT în Brăila. Un copil s-a rănit la un loc de joacă dintr-un mall VIDEO

Un incident grav a avut loc într-un mall din Brăila. Un copil s-a rănit la un picior într-un spaţiu de joacă amenajat special pentru cei mici. Băieţelul a ajuns la spital, iar mama lui a depus plângere la Protecţia Consumatorului, informează România TV.

13 dec. 2016, 15:30
INCIDENT în Brăila. Un copil s-a rănit la un loc de joacă dintr-un mall VIDEO

Mama şi-a lăsat copilul de 5 ani la locul obişnuit de joacă din incinta mall-ului din oraş. La un moment dat a primit un telefon în care i s-a spus să vină repede pentru că cel mic s-a rănit.

Copilul plângea, îi curgea sânge. Se înţepase într-un arc de la o salteluţă elastică„, a spus mama copilului.

Cel mic a fost dus la spital şi bandajat. Revoltată de ce s-a întâmplat, femeia a depus o plângere la Protecţia Consumatorului.

Copilul e bine. Ce m-a revoltat e că reprezentanţii de acolo ştiau de salteluţă că trebuie dusă la reparat, însă din motive comerciale s-a ales ca spaţiul să funcţioneze în continuare„, a spus femeia.

Cei de la locul de joacă i-au cerut scuze mamei şi au spus că regretă ceea ce s-a întâmplat.

A fost ceva total neprevăzut, deoarece nu s-a mai întâmplat şi nu aveam cum să prevenim. Cel mai probabil atunci au sărit mai mult pe saltea. Colega mea tocmai le atrăgea atenţia să coboare„, a declarat un reprezentat al locului de joacă.

Cei de la OPC vor face verificări acolo pentru a vedea dacă siguranţa copiilor este pusă în pericol.

Citeşte şi Copil rănit la locul de joacă. Asistenta de pe salvare venită să-i acorde primul ajutor era chiar mama lui, femeia a leşinat