INCIDENT în Braşov. Locomotiva unui tren de călători a luat foc FOTO&VIDEO

Locomotiva trenului de persoane care circulă pe ruta Braşov-Sighişoara a luat foc, marţi după-amiaza. Garnitura se afla în pasajul Homorod şi tocmai plecase din halta Caţa.

14 iun. 2016, 15:25

UPDATE: Incendiul a fost stins şi din fericire nimeni nu a fost rănit. Circulația feroviară pe ruta Sighișoara-Brașov încă nu a fost reluată. Alimentarea cu energie electrică este, în continuare, oprită.

În urma anunţului făcut la dispeceratul 112, ISU Braşov a trimis la faţa locului două echipaje de pompieri, cu autospeciale cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD, în cazul în care se constată că cineva a avut de suferit, a precizat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Ca măsură preventivă, locomotiva a fost deja desprinsă de cele două vagoane ale trenului. De asemenea, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică a reţelei CF din zonă, scrie mytex.ro.

Cel care a anunţat incendiul a fost mecanicul, care a şi luat primele măsuri imediat cum şi-a dat seama că iese fum. El a decuplat vagoanele şi a tras locomotiva la distanţă.

Citeşte şi INCENDIU izbucnit la locomotiva unui tren privat care circula între Bistriţa şi Cluj