Incident la aeroport. Un bărbat a fost dat jos din avion pentru că a jignit-o pe Ivanka Trump

Ivanka Trump, fiica preşedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump a fost hărţuită joi de un pasager, la bordul unui avion de linie JetBlue. Incidentul s-a petrecut pe aeroportul JKF, din New York, iar bărbatul agresor a fost dat jos din aeronavă, nepermiţându-i-se să mai zboare.

22 dec. 2016, 17:38
Incident la aeroport. Un bărbat a fost dat jos din avion pentru că a jignit-o pe Ivanka Trump

Ivanka Trump (35 ani) se afla în avion împreună cu cei trei copii ai săi, Arabella (5 ani), Joseph (3 ani) şi Theordore (8 luni). Înainte de decolare, un bărbat ca i-a recunoscut ca făcând parte din familia preşedintelui ales al SUA a strigat către Ivanka: „Tatăl tău o să distrugă ţara!„.

După aceea, bărbatul ăpus pe scandal a început să strige: „De ce e ea în cursa noastră? Ar trebui să zboare în privat„. Ivanka l-a ignorat pe bărbat şi a încercat să îşi distragă copiii cu creioane colorate. La un moment a intervenit personalul de zbor, care l-a dat jos din avion pe bărbat, moment în care acesta a început să strige: „Mă daţi jos pentru că mi-am exprimat opiniile!!!„.

JetBlue a făcut publică o declaraţie de presă în care explică decizia de a-l da jos pe bărbat de la bordul avionului. „Dacă echipajul hotărăşte că un client provoacă un conflict la bordul aeronavei, atunci i se va cere să coboare, mai ales dacă echipajul simte că situaţia riscă să escaladeze în timpul zborului. Echipa noastră a lucrat pentru a-l reacomoda pe pasager în următoarea cursa disponibilă„, se arată în comunicatul companiei.

Soţia pasagerului turbulent postase pe Twitter, cu o oră înaintea decolării avionului, următorul mesaj: „Ivanka şi Jared sunt pe JFK T5 şi zboară cu o cursa comercială. Soţul meu îi urmăreşte să îi hărţuiască„.