Incident la casa lui Klaus Iohannis din Sibiu. Un bărbat a aruncat un pachet în curtea familiei prezidenţiale

Publicat: Marţi, 28 Aprilie 2015 08:41 // Actualizat: Marţi, 28 Aprilie 2015 08:53 // Sursa: romaniatv.net

Un bărbat a aruncat un pachet suspect peste gard în curtea casei familiei Iohannis, la Sibiu, informează România TV. Incidentul s-a produs în cursul nopţii de duminică. 

Un bărbat care se plimba pe stradă în apropierea reşedinţei familiei Johannis din Sibiu a aruncat peste gard o geantă voluminoasă pe care o avea supra lui, apoi a fugit. A fost prins de jandarmii care păzesc locuinţa şefului statului. În urma verificărilor, s-a constatat că geanta conţinea mai multe acte. Bărbatul voia să-i atragă atenţia şefului statului asupra unei probleme juridice pe care o are de multă vreme. 

Reşedinţa presedintelui Klaus Iohannis de la Sibiu este amplasată relativ aproape de centrul orasului. Avand o suprafata de 377 de metri patrati, locuinta cuprinde un corp principal, care are acoperisul renovat, dar si un panou solar si un cocos ornamental infipt in acoperis.

In spate, in curtea spatioasa, care abunda in verdeata, apare si o sera. Cunoscut de vecini drept un om gospodar, Iohannis insusi recunostea ca repara tot prin casa si ca este pasionat de cultivarea trandafirilor, care se gasesc in belsug in incinta locuintei actualului presedinte al Romaniei.

Citeşte şi: Casa lui Klaus Iohannis din Sibiu, văzută din satelit. Uite ce are în spatele curţii

Nu este singurul incindent care îi pune în alertă pe cei de la SPP. Înainte ca preşedintele Klaus Iohannis să plece în vizită oficială în Polonia, soţia sa, rămasă singură la Sibiu, a fost speriată înainte de ora 5 dimineaţa, când cineva a sunat insistent la interfon. Carmen Iohannis i-a telefonat imediat şi l-a trezit pe preşedinte pentru a-i povesti întâmplarea. Supărat, Klaus Iohannis a alertat SPP-ul, care a şi pornit spre Sibiu, pentru a pune la punct planul de securitate a casei cuplului prezidenţial. Astfel, s-a montat o gheretă pentru pază peste drum de casa familiei Iohannis şi echipajul de poliţie a fost înlocuit cu unul de la Jandarmerie. La insistenţele SPP-ului, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei care au sunat la poarta preşedintelui. Este vorba de trei studenţi la Facultatea de Drept din anul trei, care se întorceau chercheliţi de la o petrecere. Tinerii euforici au sunat pe la toate porţile pe lângă care au trecut. Nici prin cap nu le-a trecut că au sunat şi la poarta preşedintelui Iohannis.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 apr 09:58
Răspunde | Votează email 0 email
Munca la domiciliu
Daca ai nemulltumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!
28 apr 09:25
...Iohannis, la Sibiu, informează România TV. Incidentul s-a produs în cursul nopţii de duminică.  Citește mai departe…   ...
28 apr 09:22
Votează email 0 email
...trandafirilor, care se gasesc in belsug in incinta locuintei actualului presedinte al Romaniei. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/incident-la-casa-lui-klaus-iohannis-din-sibiu-un-barbat-a-aruncat-un-pachet-in-curtea-familiei-prezidentiale_217154.html ...
1
EUR
4.7790
RON
24 Jan
noapte -4 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H