INCIDENT la Cluj: Un nevăzător a căzut într-o groapă adâncă de doi metri

Un nevăzător din Cluj a căzut într-o groapă de doi metri adâncime, chiar pe trotuar. Craterul nu era îngrădit complet, pe două părţi avea doar o bandă de plastic. Bărbatul s-a prăbuşi în gol şi a suferit răni în zona capului, relatează România TV.

08 oct. 2015, 13:07
INCIDENT la Cluj: Un nevăzător a căzut într-o groapă adâncă de doi metri

Bărbatul nevăzător este director adjunct al liceului la care învaţă elevi cu deficienţe de vedere, iar în momentul în care a suferit accidentul se îndreapta spre casă pe un traseu pe care îl cunoaşte foarte bine.

Groapa care a apărut în asfalt era semnalizată doar pe două laturi cu obiecte din plastic. Bărbatul a avut ghinionul de a merge exact pe partea care era prevăzută cu o singură bandă.

Trecătorii au privit îngroziţi cum omul a căzut pur şi simplu în groapa adâncă de doi metri. Imediat au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD. Medicii i-au acordat primul ajutor bărbatului care a suferit răni în zona capului.

Omul este hotărât să dea în judecată compania de gaz deoarece angajaţii acesteia au fost cei care au săpat groapa în asfalt.

Citeşte şi PERICOL în Sibiu. Un CRATER de un metru s-a format pe o stradă în centrul oraşului VIDEO