Incident la metrou. Bărbat resuscitat de medici

Un incident grav a avut loc, marţi dimineaţă, în staţia de metrou 1 Decembrie. Un bărbat a fost resuscitat după ce i s-a făcut rău şi a leşinat.

02 feb. 2021, 09:29
Incident la metrou. Bărbat resuscitat de medici
Incident la metrou. Bărbat resuscitat de medici

Incident la metrou. Un bărbat a leşinat după ce i s-a făcut rău. Incidentul s-a petrecut, marţi dimineaţă, în staţia de metrou 1 Decembrie. Medicii sosiţi la faţa locului au efectuat manevrele de resuscitare.

Incident la metrou. Trenul a fost evacut

Citeşte şi Cartele contactless la metrou! Când vor fi disponibile bucureștenilor

Din cauza incidentului, trenul de metrou a fost evacuat și circulația oprită timp de câteva minute.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Pantelimon în stare de inconștiență. Potrivit primelor informaţii, acesta este în comă.

Citeşte şi Atac cu spray lacrimogen la metrou. Victima, un tânăr care nu purta mască

Atac cu cuțitul într-o stație de metrou din Bruxelles. Un bărbat și-a atacat fosta iubită

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost arestat astăzi la Bruxelles în staţia de metrou Gare de l’Ouest din cartierul Molenbeek-Saint-Jean. Acesta și-ar fi atacat fosta iubită, femeia fiind rănită în urma atacului.

Conform presei din Belgia, bărbatul și-ar fi atacat fosta iubită în stația de metrou Gare de l’Ouest din cartierul Molenbeek-Saint-Jean. Femeia a fost rănită, iar mai multe persoane au sărit să-i ia apărarea, potrivit La Libre Belgique.

Postul de televiziune RTBF relatează, citând surse ale poliției, că nai multe persoane au fost rănite. Oamenii legii nu au oferit informații despre numărul răniților sau starea acestora, însă au precizat că nu este vorba despre un incident de origine teroristă, ci despre o agresiune „de natură privată”.

Ancheta deschisă în acest caz a fost preluată de Direcţia de poliţie a căilor ferate din cadrul poliţiei federale belgiene.

Persoanele care nu locuiesc în Belgia sunt obligate să prezinte un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2. De asemenea, trebuie să se testeze atât la intrarea pe teritoriul belgian (un test PCR sau un test antigen rapid), cât şi în cea de-a şaptea zi de carantină (perioada măsurii carantinei fiind modificată la 10 zile). Astfel, măsura carantinei poate fi redusă la cel puţin şapte zile, cu condiţia ca rezultatul testului să fie negativ, cel mai devreme, în a şaptea zi de la începutul perioadei de carantină.

„Autorităţile belgiene au anunţat noi măsuri privind condiţiile de intrare pe teritoriul Regatului Belgiei, în contextul pandemiei de COVID-19. Noile măsuri intră în vigoare începând de miercuri, 27 ianuarie 2021. Astfel, în perioada 27 ianuarie – 1 martie 2021, sunt permise călătoriile spre Regatul Belgiei numai pentru scopuri esenţiale”, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe, într-un comunicat.


loading...