Incident la parada militară de la Bucureşti în timp ce preşedintele Klaus Iohannis depunea o coroană la Arcul de Triumf – VIDEO

Incident de securitate la parada militară. Chiar în timp ce președintele Klaus Iohannis depunea o coroana cu flori la Arcul de Trimf, înaintea defilării, un bărbat din mulțime a început să strige. Până la această oră bărbatul nu a fost identificat.

RomaniaTV.net
01 dec. 2019, 10:02

Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii și Administrația Națională a Penitenciarelor, din care 500 militari din 21 de țări aliate sau partenere, aproximativ 200 de mijloace tehnice au participat, duminică, 1 Decembrie la Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti. 

La parada militară de la Bucureşti a ajuns cu puţin înainte de ora 11.00 şi preşedintele Klaus Iohannis. El a fost întâmpinat de Generalul-locotenent Daniel Petrescu, șef al Statului Major al Armatei.

După ora 12.30, la încheierea paradei militare, preşedintele Klaus Iohannis a plecat din tribuna oficială şi a mers să dea mâna cu mai mulţi spectatori de la paradă şi pentru a le ura ”La mulţi ani”. A vorbit şi cu mai mulţi copii, i-a mângâiat şi i-a întrebat dacă le-a plăcut parada.