INCIDENT la Salonul Calului de la Tâncăbeşti. Un călăreţ a fost luat cu SALVAREA

Publicat: Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 15:27 // Actualizat: Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 15:37 // Sursa: romaniatv.net

Un spectacol ecvestru de excepţie, cu parade, acrobaţii, dresaj pe muzică şi cascadorii, a fost organizat, sâmbătă, la Tâncăbeşti. Salonul Calului a adunat peste 170 de cai din Romania şi Europa, iar premiile totale se ridică la 15.000 de euro. Evenimentul a fost marcat, însă, de un eveniment nefericit, un jocheu accidentându-se în timpul spectacolului şi fiind luat de o ambulanţă şi dus la spital.

Spectacolul de excepţie de la Salonul Calului a fost marcat de un incident nefericit. În timpul unor sărituri peste obstacole, un călăreţ a căzut din şa şi a rămas inert la pământ. Echipa de medici de pe ambulanţa prezentă la faţa locului a intervenit rapid şi i-a acordat primul ajutor, iar călăreţul a fost transportat apoi la spital, pentru investigaţii amănunţite.

Accidentul s-a produs după ce călăreţul s-a dezechilibrat în şa în momentul unei sărituri peste un obstacol. Deşi era conştient şi îşi mişca braţele, bărbatul nu s-a mai putut ridica de la pământ după căzătură, existând riscul ca el să fi suferit o leziune la coloana vertebrală.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
accident accident călărie călărie Salonul Calului Tancabesti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
28 sep 18:39
...Salonul Calului a adunat peste 170 de cai din Romania şi Europa, iar premiile totale se ridică la 15.000 de euro. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
28 sep 16:53
Răspunde | Votează email 0 email
Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://SmartUrl.it/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter)

Http://SmartUrl.it/RoML
28 sep 15:31
... Un spectacol ecvestru de excepţie, cu parade, acrobaţii, dresaj pe...
1
EUR
4.7537
RON
16 Oct
noapte 8 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H