INCIDENT la Salonul Calului de la Tâncăbeşti. Un călăreţ a fost luat cu SALVAREA

Un spectacol ecvestru de excepţie, cu parade, acrobaţii, dresaj pe muzică şi cascadorii, a fost organizat, sâmbătă, la Tâncăbeşti. Salonul Calului a adunat peste 170 de cai din Romania şi Europa, iar premiile totale se ridică la 15.000 de euro. Evenimentul a fost marcat, însă, de un eveniment nefericit, un jocheu accidentându-se în timpul spectacolului şi fiind luat de o ambulanţă şi dus la spital.

RomaniaTV.net
28 sept. 2013, 12:27
INCIDENT la Salonul Calului de la Tâncăbeşti. Un călăreţ a fost luat cu SALVAREA

Spectacolul de excepţie de la Salonul Calului a fost marcat de un incident nefericit. În timpul unor sărituri peste obstacole, un călăreţ a căzut din şa şi a rămas inert la pământ. Echipa de medici de pe ambulanţa prezentă la faţa locului a intervenit rapid şi i-a acordat primul ajutor, iar călăreţul a fost transportat apoi la spital, pentru investigaţii amănunţite.

Accidentul s-a produs după ce călăreţul s-a dezechilibrat în şa în momentul unei sărituri peste un obstacol. Deşi era conştient şi îşi mişca braţele, bărbatul nu s-a mai putut ridica de la pământ după căzătură, existând riscul ca el să fi suferit o leziune la coloana vertebrală.