Incident la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Organizatorii au fost nevoiţi să-l întrerupă

Petrică Mîțu Stoian a fost comemorat, pe 18 decembrie 2021, la Sala Palatului, în cadrul unui mega-spectacol la care au participat cei mai iubiţi artişti. Din păcate, spectacolul nu a fost lipsit de incidente, care i-au revoltat pe spectatori.

19 dec. 2021, 08:57

Luminile de pe scenă le-au dat bătăi de cap organizatorilor care, la un moment dat, au decis să întrerupă spectacolul până la remedierea acestora.

Incident la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

Spectatorii au fost extrem de nemulţumiţi de întreruperea spectacolului, prezentatoarea explicându-le că rezolvarea problemei tehnice necesită timp şi cerând-şi scuze în numele organizatorilor pentru acest incident. Din fericire, defecţiunea a putut fi remediată în zece minute.

Din cauza acestei defecțiuni tehnice, ne vedem nevoiți să luăm o pauză de zece minute, și să reglăm imediat acest lucru. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a anunțat prezentatoarea evenimentului, potrivit WOWbiz

Citeste si Casa de la Isverna a lui Petrică Mîţu Stoian, în pericol să se degradeze: „Nepoţii au treabă cu birtul din sat, nu stau să vadă de casă. Se strică dacă nu se dă drumul la căldură, iernile sunt grele şi lungi”

Numele lui Petrică Mîţu Stoian ar fi trebuit să se regăsească pe afişul spectacolului „Seară magică de Crăciun”, din păcate numele lui nu a mai apărut printre artiştii participanţi, spectacolul fiind dedicat memoriei sale. Pe scenă au urcat nume mari ale muzicii populare, uşoare şi de petrecere, dar şi actori: Steliana Sima, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Jean de la Craiova, Maria Dragomiroiu, Fetele din Botoşani, Nicu Paleru, Gelu Voicu, Valentin Sanfira şi Codruţa Filip, Vasile Muraru şi Valentina Fota, Annes, Anca Ţurcaşiu, Vasilica Tătaru şi Ciro de Luca.

Citeste si Avocata Carmen Obârşanu face lumină în problema moştenirii lăsate de Petrică Mîţu Stoian. Ce drepturi are impresarul Doru Guşman asupra averii regretatului artist

Moștenirea lăsată de Petrică Mîțu Stoian fanilor săi. Surpriza pe care artistul a vrut să o facă românilor înainte de Crăciun

La 40 de zile de la dispariţia prematură a artistului, pe canalul de YouTube al acestuia a fost lansat un album de colinde. Comentariile de apreciere, dar şi de regret pentru dispariţia maestrului au curs.

„Of Doamne, ne-ai luat omul bun, pentru totdeauna, ca sa cinte alaturi de ingeri!. Splendid colindul, om bun si cu suflet mare!. Steaua muzicii populare, maestrului Petrica Mitu Stoian!. Vesnica pomenire si amintire!. Nu te vom uita niciodata Maestre RESPECT !!!. Mii de multumirii pentru acest videoclip!!!”

„Azi la 40 de zile Dumnezeu te-a chemat să cânți cu magii și îngerii O voce calda ,medicament pt suflet în durere .Chiar și de acolo din lumea fără dor, ne încântă cu aceste colinde minunate! Dumnezeu să-l odihnească in pace!”
 
„Mulțumim Maestre, întotdeauna vei fi în sufletele noastre! Te vom iubi și o lacrimă pentru tine de sărbători vom avea în ochi noștri triști!!” 

„Mulțumim Meștere legenda mehedintului va fi inimile noastre întodeauna te vom iubi mereu si o lacrima pentru legenda mehedintului si de sărbători vom avea in ochi noștri triști pentru legenda mehedintului Dumnezeu să vă ohdineasca acolo sus”