Doar un MONSTRU ar face aşa ceva. Cum şi-a PEDEPSIT un tată copilul după ce micuţul a UDAT patul

Un bărbat din China a fost arestat şi va petrece o mare parte din viaţă în închisoare după ce a recurs la un gest macabru în momentul în care băiatul său de doar nouă ani a udat patul.

21 oct. 2014, 18:46

Tang Minghua, un bărbat de 39, părăsit de soţie şi obligat să aibă grijă de un copil de nouă ani şi-a ieşit din minţi în momentul în care acesta a udat patul, cu toate că a fost întrebat de părinte dacă are nevoie la baie cu doar câteva minute înainte, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Declaraţia ŞOCANTĂ a unui ADOLESCENT: Cred că mi-am pierdut VIRGINITATEA cu un CADAVRU. Ce s-a întâmplat FOTO

Ulterior, Tang l-a scos pe copil în faţa casei şi l-a pus să urineze. Când acesta a refuzat, într-un acces de nebunie, bărbatul i-a tăiat gâtul propriului său copil, ca apoi să îi ciopârţească organele genitale cu cuţitul. Ulterior, a lăsat corpul băiatului în faţa casei şi s-a întors la somn.

Citeşte şi ŞOCANT. A murit în chinuri în timp ce voia să îşi facă POZE INTIME alături de un bărbat FOTO

Când au văzut cele întâmplate, vecinii au dat buzna peste criminal în casă, l-au legat şi l-au dus la poliţie. Autorităţile au deschis o anchetă, iar agresorul urmează să stea ani buni după gratii pentru faptele sale. În mod şocant, criminalul dă vina pe soţie, care l-a părăsit pentr un bărbat mai tânăr după ce s-a săturat de faptul că Tang sătea toată ziua în casă şi se îmbăta.