Incident REVOLTĂTOR în judeţul Timiş! Poliţist atacat cu cuţitul fiindcă i-a atras atenţia unui bărbat să poarte masca

Incident revoltător în Lugoj, judeţul Timiş! Un poliţist a fost rănit cu cuţitul de un bărbat căruia i-a tras atenţia să poarte masca de protecţie.

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 09:40
Incident REVOLTĂTOR în judeţul Timiş! Poliţist atacat cu cuţitul fiindcă i-a atras atenţia unui bărbat să poarte masca

Ofiţerul participa la o acţiune de verificare a respectării regulilor de prevenţie împotriva COVID-19, când a obeservat pe strada Timişoarei din Lugoj un bărbat care facea nişte lucrări.

Se pare că omul legii i-ar fi cerut individului explicaţii pentru nepurtarea măştii, iar acesta a devenit recalcitrant. Mai mult, bărbatul s-a enervat şi l-a rănit pe poliţist la mână cu un cuţit pe care îl avea asupra lui, potrivit lugojnfo.

Ofiţerul a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Agresorul a fost luat în custodia poliţiei. A fost demarată o anchetă şi urmează să se stabilească cum va fi sancţionat agresorul.

Masca, obligatorie şi în aer liber în judeţul Timiş

Masca de protecţie a devenit obligatorie şi în spaţiile deschise din judeţul Timiş, după ce judeţul a depăşit pragul de infectare cu COVID-19 la mia de locuitori.

Comitetul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Timiş a decis că de pe data de 29 octombrie, pe perioada stării de alertă, „pe întreg teritoriul județului este obligatorie purtarea măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura pentru toate persoanele care au împlinit 5 ani, în toate spațiile deschise”.