Incident REVOLTĂTOR într-un parc din Capitală! Băiat de cinci ani bătut de mai mulţi copii pentru că nu purta mască

Un băiat în vârstă de aproape cinci ani a fost bătut de mai mulţi copii pentru că nu purta masca de protecţie. Mama minorului a dezvăluit că incidentul s-a petrecut într-un parc din Bucureşti şi a povestit cum s-a întâmplat totul.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 21:30
Incident REVOLTĂTOR într-un parc din Capitală! Băiat de cinci ani bătut de mai mulţi copii pentru că nu purta mască

„Este traumatizat de ce se întâmplă în perioada aceasta, pentru că nu mai înțelege nimic. Am mers cu băiețelul în parcul din cartier, se juca, când dintr-o dată observ că este înconjurat de alți copii cu vârste între 5 și 7 ani.

Au început cu toții să îl împingă din toate părțile, chiar să-l lovească, m-am dus repede să văd ce se întâmplă și mi-au spus foarte hotărât că îl lovesc pentru că el nu poartă masca, iar copiii care nu poartă masca trebuie bătuți. Aveau niște arme de jucărie, l-au înconjurat efectiv…băiețelul meu nici nu știa ce să spună. Nu mi-a venit să cred că aud așa ceva”, a spus mama copilului la Antena 3.

Femeia a mai spus că băiatul e foarte confuz şi că nu a înţeles de ce a trecut printr-o astfel de experienţă.

„Am fost atât de șocată încât am vrut doar să îl scot din situația aceea și să stau să îi explic un pic. Este și traumatizat de ce se întâmplă în perioada aceasta pentru că nu mai înțelege nimic.

De exemplu ieri a tușit de câteva ori în parc pentru că are o alergie și toată lumea se uita urat la el. Este într-o perioada foarte confuză și am vrut să îl iau de acolo foarte repede ca să îi explic că nu este vinovat cu nimic”, a mai spus mama acestuia.