INCIDENT ŞOCANT descoperit pe GOOGLE STREET VIEW. Maşina GOOGLE a călcat un CÂINE FOTO

Un incident şocant a fost descoperit de internauţi pe Google Street View. Astfel, în imagini se vede cum maşina Google a călcat un câine care apoi este fotografiat mort pe şosea.

21 aug. 2014, 10:48

În fotografiile surprinse de maşina Google, cu camere care fotografiază în toate direcţiile, se vede cum câinele aleargă spre maşină ca apoi, în imaginea din spate, patrupedul să fie întins lat pe şosea, fără suflare, potrivit Mirror.

Citeşte şi MISTERUL din spatele CRIMEI de pe GOOGLE STREET VIEW: Un internaut a chemat POLIŢIA după ce a descoperit poza

Imaginile au fost fotografiate în oraşul Quinta Normal, din Chile. Ulterior, gigantul Google a oferit şi un comunicat de presă prin care declara că a descoperit incidentul şi în prezent se fac investigaţii cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

Citeşte şi Google a terminat MAŞINA FĂRĂ VOLAN şi PEDALE. Vezi cum arată şi ce spun cei care au testat-o VIDEO

Noi mereu luăm măsuri de securitate, astfel încât să protejăm oamenii şi animalele, mai ales că parcurgem mii de kilometri pentru a aduce informaţii relavante utilizatorilor din întreaga lume. Acum cercetăm imaginile pentru a descoperi ce s-a întâmplat„, se arată în comunicatul respectiv.