Incident şocant în Botoşani. O femeie a fost târâtă cu maşina zeci de metri

Doi soți din Botoşani au trăit spaima vieţii lor după ce au târât o femeie cu maşina zeci de metri. Cei doi au ieşit de la cumpărături şi nu au observat-o pe tânăra care se băgase sub maşină. A fost nevoie de intervenţia poliţie pentru a o scoate pe sub maşină.

RomaniaTV.net
12 iun. 2017, 09:31
Incident şocant în Botoşani. O femeie a fost târâtă cu maşina zeci de metri

Cei doi soţi au parcat maşina lângă gardul ce desparte supermarketul de parcarea unui alt centru comercial din zonă şi au intrat în magazin. După ce au terminat de făcut cumpărăturile au observat o geantă abandonată lângă maşină. Au mers în magazin unde a lăsat geanta, după care s-au urcat în maşină.

La scurt timp după ce au parcurs câțiva metri prin parcare au observat că oamenii care ieșeau din magazin se uitau îngroziți spre autoturismul lor iar o femeie țipa după ajutor.

Au oprit autoturismul și când au coborât au observat cu groază că tocmai tărâseră cu mașina o femeie. În timp ce cei doi se aflau în magazin, femeia, în vârstă de 30 de ani, s-a băgat sub autoturism iar în momentul în care mașina a pornit a fost agățată și târâtă pe asfalt câțiva metri.

Femeia a fost transportată la spital, iar poliţiştii urmează să facă o anchetă pentru a stabili în ce circumstanțe femeia a ajuns sub autoturism.

Citeşte şi Accident grav în Piteşti. Un tânăr a fost rănit după ce s-a răsturnat cu maşina