Incident şocant în Braşov! O profesoară a fost ameninţată cu cuţitul în clasă în timpul orei de curs. Agresorul a fost reţinut

Caz şocant la Zărneşti, judeţul Braşov. Un elev de 18 ani a fost ridicat de poliţişti direct din clasă după ce tânărul a ameninţat-o cu un cuţit pe profesoara îşi ţinea ora. Dascălul a reuşit să fugă din clasă şi a chemat poliţia din cancelarie. Tânărul a fost reţinut pentru cercetări, fiind acuzat de ameninţare.

RomaniaTV.net
07 iun. 2019, 09:23
Incident şocant în Braşov! O profesoară a fost ameninţată cu cuţitul în clasă în timpul orei de curs. Agresorul a fost reţinut

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani din Zărnești, pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. Incidentul s-a produs, miercuri, în timpul orelor de curs. Tânărul în cauză ar fi amenințat cu acte de violență, o profesoară din cadrul unității de învățământ la care este elev. Dascălul a reuşit să fugă din clasă şi a chemat poliţia din cancelarie.

„Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, se arată în comunicatul IPJ Braşov.

Cazul vine la doar o lună de la incidentul de la Ploieşti, unde o profesoară de matematică a fost înjunghiată de un elev în faţa cancelariei.