Incident şocant în Dâmbovița. Elev de 12 ani, tăiat cu briceagul de un coleg în timpul pauzei!

Un incident grav a avut loc, luni, în Târgoviște. Un elev de 12 ani a fost tăiat cu briceagul de un coleg, în timpul pauzei, la Liceul "Bălaşa Doamna".

27 sept. 2021, 18:13
Incident şocant în Dâmbovița. Elev de 12 ani, tăiat cu briceagul de un coleg în timpul pauzei!

Incident şocant în Dâmbovița. Un elev de 12 ani de la liceul de arte Bălaşa Doamna din Târgovişte a fost tăiat cu briceagul de un coleg, în timpul pauzei, potrivit targovistenews. Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

Incident şocant în Dâmbovița

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Dâmboviţa, incidentul a avut loc chiar într-una dintre sălile de clasă ale liceului în urma unui conflict spontan între doi elevi.  „La data de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, în urma unei sesizări, s-au deplasat la un liceu din municipiul Târgoviște, unde, din primele cercetări, au constatat că un elev de 12 ani, ar fi rănit superficial, în zona membrului inferior, cu un briceag, un alt coleg de clasă. Se pare ca evenimentul s-ar fi produs în timpul pauzei, în sala de clasa, pe fondul unui conflict spontan. Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale”, au anunţat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Caz șocant în Olt! Doi bărbați și un adolescent de 17 ani, ÎMPUȘCAȚI în plină stradă

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violente și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, urmând să stabilească toate împrejurările producerii evenimentului.


loading...