Incident ŞOCANT în faţa casei lui Ion Iliescu! A fost încătuşat pe loc

Un incident şocant a avut loc în fața casei lui Ion Iliescu chiar în ziua alegerilor prezidenţiale! Cunoscutul protestatar #rezist Marian Ceaușescu a fost încătuşat şi dus la secția de poliţie, după ce a făcut scandal în plină stradă.

10 nov. 2019, 10:24
Incident ŞOCANT în faţa casei lui Ion Iliescu! A fost încătuşat pe loc

Marian Ceauşescu a ajuns la locuinţa fostului preşedinte Ion Iliescu pentru a protesta. El a început să strige, iar poliţiştii, ajunşi de urgenţă la locul incidentului, i-au pus cătuşele şi l-au reţinut.

El a fost amendat, duminică, cu 1.500 de lei, după ce a strigat injurii în faţa casei fostului preşedinte.

„Astăzi, în jurul orei 12,15, un echipaj al Secţiei 1 Poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu s-a sesizat din oficiu cu privire la comportamentul nepotrivit al unui bărbat. Acesta striga şi adresa injurii, iar la momentul legitimării a continuat acest comportament. A fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul secţiei, unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi adresare de injurii”, a informat Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) printr-un comunicat de presă.

Ion Iliescu votează duminică, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, folosindu-se de urna mobilă, după ce a făcut solicitare către Liceul Jean Monnet din București.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Ion Iliescu nu iese din casă, fostul preşedinte a cerut urna mobilă

Iliescu are grave probleme de sănătate, el fiind internat de mai multe ori în cursul anului 2019 la Spitalul Elias din București, din cauza problemelor cardiace. Ultima dată, fostul preşedinte a fost internat în luna octombrie. El a stat în spital o săptămână, chiar dacă starea lui de sănătate a fost favorabilă. Medicii l-au supus unui set de investigaţii amănunţite şi pentru tratament.

Ion Iliescu rămâne internat la Spitalul Elias. Medicii au dat noi detalii despre starea de sănătate a fostului preşedinte

Ultima apariție publică a lui Ion Iliescu a avut loc în luna martie 2017, când s-a prezentat la Parchetul General, fiind citat de procurori în dosarul Revoluţiei.