Ion Iliescu rămâne internat la Spitalul Elias. Medicii au dat noi detalii despre starea de sănătate a fostului preşedinte

Ion Iliescu va rămâne internat în următoarele zile la Spitalul Elias. Medicii au anunţat că starea de sănătate a fostului preşedinte al României este una favorabilă, dar că deocamdată va rămâne în spital pentru tratament.

RomaniaTV.net
07 oct. 2019, 07:45
Ion Iliescu rămâne internat la Spitalul Elias. Medicii au dat noi detalii despre starea de sănătate a fostului preşedinte

Ion Iliescu rămâne internat la Spitalul Elias, însă starea lui de sănătate este favorabila. Medicii anunţă că se află în momentul de fata în Sectia de Cardiologie şi va primi îngrijirile necesare. Deşi a trecut de episodul acut, acesta va mai sta câteva zile în spital pentru investigatii amănuntite pe fondul problemelor cardiace mai vechi şi pentru tratament.

Ion Iliescu rămâne încă internat în Spitalul Elias pentru tratament şi investigaţii pe fondul problemelor cardiace mai vechi al dânsului”, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Silvius Negoiţă.

Ion Iliescu a fost internat vineri la Spitalul Elias din Bucureşti din cauza unor probleme cardiace. Fostul preşedinte a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. În vară a fost internat tot la Spitalul Elias în urma unui episod de febră puternică.

Ion Iliescu a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord, în aprilie, la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. Medicii i-au extras lichidul pericardic.

În trecut, Ion Iliescu a fost operat de două ori pe inimă pentru a-i fi montate stenturi, iar una dintre intervenții a avut loc la Paris în 2007.


loading...