Incident șocant într-o sală de sport din Prahova. Un sportiv a murit în timpul unei competiţii de tenis de masă

Un sportiv a decedat, duminică după-amiază, în timpul unei competiţii de tenis de masă pentru amatori care avea loc în comuna prahoveană Brazi.

11 dec. 2022, 21:37
Incident șocant într-o sală de sport din Prahova. Un sportiv a murit în timpul unei competiţii de tenis de masă

Un bărbat de 49 de ani care participa duminică la un concurs de tenis de masă în localitatea Brazi, județul Prahova, a murit. Bărbatului i s-a făcut rău şi a fost chemat un echipaj de prim ajutor. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de salvatorii de la ambulanţă, bărbatul a murit.

Citeşte şi: Doliu la Cupa Mondială din Qatar. Jurnalistul a murit fulgerător, s-a prăbuşit în zona presei şi nu a mai putut fi salvat

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi, în jurul orei 16,00, despre faptul că, în timpul unei competiţii sportive care a avut loc în comuna Brazi, unui bărbat i s-a făcut rău. Acesta participa la o competiţie de tenis de masă pentru amatori.

Citeşte şi: Lovitură pentru Simona Halep. WTA a confirmat suspendarea

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, din judeţul Brăila. În urma manevrelor de resuscitare aplicate de către echipajul medical sosit la faţa locului a fost declarat decesul bărbatului în cauză”, arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă. Potrivit unor surse citate de Observatorul Prahovean, bărbatul suferea de afecțiuni cardiace.