Incident şocant la Bacău: Un copil a căzut de la etajul doi, iar mama lui s-a aruncat imediat după el

Un copil din județul Bacău s-a lovit la cap după ce a căzut de la balcon, iar mama sa s-a rănit încercând să-l salveze. Pentru copil a fost chemat elicopterul SMURD, iar victima a fost transportată la un spital din Iași.

25 iun. 2021, 17:06
Incident şocant la Bacău: Un copil a căzut de la etajul doi, iar mama lui s-a aruncat imediat după el

Incident şocant la Bacău. Ambulanța Vaslui a fost solicitată să intervină în localitatea băcăuană Podu Turcului pentru două victime, mamă și fiu, căzute accidental de la înălțime.

Incident şocant la Bacău: Un copil a căzut de la etajul doi, iar mama lui s-a aruncat imediat după el

„Ȋntr-un moment de neatenţie copilul a căzut de la balconul locuinţei aflat la etajul doi pe acoperişul unei clădiri din vecinătate iar mama s-a aruncat după el să ȋl salveze. La caz a fost alocat un echipaj B2 cu asistent medical de la substaţia Bârlad. Copilul prezenta un traumatism cranio-cerebral cu alterarea stării de cunoştinţă, iar mama un traumatism de gleznă. Pentru copil, echipajul de la Bârlad a solicitat apoi un elicopter SMURD care l-a preluat pe micuţ şi l-a transferat la Iași”, au anunțat reprezentanții Serviciului de Ambulanță.

Mama a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Judeţean Bacău.

Citeşte şi: Povestea emoţionantă a unui băiat care a fost aruncat în orfelinatul groazei. A supravieţuit vieţii dure şi a devenit director de şcoală: „Mamei îi pare rău că nu m-a avortat”
Cu doar 2 săptămâni în urmă, o tragedie a avut loc în Capitală lângă stadion! Un bărbat a căzut de la etajul 9. Acesta a murit pe loc. Din păcate, autoritățile ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic, decât să confirme decesul. Este alertă acum în rândul anchetatorilor. Polițiștii trebuie să afle ce s-a întâmplat.

Incidentele de acest fel sunt tot mai des întâlnite în ultima vreme. De altfel, în urmă cu doar o zi un bărbat s-a aruncat de la etajul șase al unui bloc din Arad și a avut aceeași soartă ca victima din București.

Polițiștii au încercat să dialogheze cu bărbatul însă acesta nu a cooperat deloc și s-a aruncat de pe bloc. S-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajul SAJ însă din păcate fără succes, fiind declarat decesul bărbatului.

Din verificări a reieșit ca este vorba de un bărbat de 32 de ani din municipiul Arad acesta nefiind în evidențe cu boli psihice.

Citeşte şi: Caz şocant la Constanţa: mamă şi fiu găsiţi morţi în casă. Băiatul a fost găsit spânzurat