Caz şocant la Constanţa: mamă şi fiu găsiţi morţi în casă. Băiatul a fost găsit spânzurat

Polițiștii au fost sesizați că într-un apartament de pe strada Badea Cârțan sunt două persoane decedate, o femeie de 48 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 18 ani.

25 iun. 2021, 11:50
Caz şocant la Constanţa: mamă şi fiu găsiţi morţi în casă. Băiatul a fost găsit spânzurat

Caz şocant la Constanţa. O profesoară de la Liceul Decebal, și fiul ei, găsiți MORȚI în CASĂ, la Constanţa. În cursul zilei de vineri, 25 iunie, în urma unui apel la 112, o femeie de 48 de ani și un băiat de 18 ani au fost găsiți decedați într-un apartament de pe strada Badea Cârțan din municipiul Constanța.

Potrivit informațiilor noastre, femeie și băiatul erau mamă și fiu. Tânărul a fost găsit spânzurat, iar femeia întinsă pe jos. Polițiștii au mers la fața locului pentru a face cercetări.

”În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon.

Bărbat găsit mort în puţul unui lift din Capitală

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.

În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt. Cercetările continuă”, transmite IPJ Constanța.

Chirurg găsit mort în casă după trei zile. Doliu în lumea medicală

Se ia în calcul ca mama să fi venit acasă, să își fi găsit fiul spânzurat, și să fi suferit un stop cardio-respirator ținând cont că, la prima vedere, trupurile nu prezintă urme de violență.

Radu Ivănescu, fiul acesteia, în vârstă de 18 ani, practica sport de performață. Era înscris la Clubul Sportiv Știința din Capitală, unde făcea parte din echipa de baschet de până în 18 ani. Tocmai ce terminase unul dintre cele mai bune colegii din Constanța și urma să meargă la o facultate din București.

Potrivit unei vecine de bloc, se pare că băiatul și-ar fi planificat gestul extrem și ar fi lăsat un mesaj pe pagina sa de socializare în care spunea ”Totul s-a sfârșit!”.