Incident șocant la o sală de fitness! O adolescentă de 17 ani a murit în timpul unor exerciții. Purta un costum cu stimulare electrică

O fată de 17 ani a murit, sâmbătă, în timp ce se afla într-o sală de fitness din Alba Iulia. Tânăra a acuzat stări de rău în timpul unor exerciții.

20 nov. 2022, 23:06

Tragedie într-o sală de fitness din Alba Iulia!

O adolescentă din Alba Iulia, în vârstă de 17 ani, a murit, sâmbătă, după ce i s-a făcut rău în timpul unor exerciții. Se pare că aceasta purta un costum cu stimulare electrică, afirmă surse neoficiale, potrivit Antena 3 CNN.

Patronul sălii de fitness a sunat imediat la 112 și a solicitat o ambulanță, însă medicii au găsit-o pe tânără în stop cardio-respirator și nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Citiți și: În timpul săptămânii jandarm, în weekend instructor de fitness. Povestea unei frumoase ieşence de 27 de ani

Flavia era elevă în clasa a XI-a la Colegiul „Horia Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, dar și voluntar la Crucea Roșie Alba şi Cercetaşii României.

De asemenea, tânăra se pregătea de admitere la facultate în Cluj şi plănuia să îşi ia permisul auto anul viitor.

Trupul ei neînsuflețit se află la Institutul Medico Legal, iar luni va fi depus la capela cimitirului din oraş.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au precizat că în acest caz fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească, după efectuarea necropsiei, din ce cauză a murit tânăra.