Incident şocant la o şcoală din Gorj. O elevă s-a aruncat de la etaj din cauza unei medii mici

Un incident şocant s-a petrecut luni dimineaţă, la o şcoală din Gorj. O elevă s-a aruncat de la etaj din cauza unei medii mici, care ar fi dus-o în situaţie de corigenţă.

17 ian. 2022, 14:10
Incident şocant la o şcoală din Gorj. O elevă s-a aruncat de la etaj din cauza unei medii mici

Incident şocant la o şcoală din Gorj. O elevă în vârstă de 15 ani a vrut să se sinucidă din cauza unei medii mici. Fata s-a aruncat de la etajul 1 al şcolii în care învăţa.

Incident şocant la o şcoală din Gorj. A vrut să se sinucidă din cauza medie mici

Totul s-a petrecut luni dimineaţă, Liceul Tehnologic nr. 2, din Târgu Jiu. Fata s-a urcat pe pervazul sălii de clasă şi a ameninţat că se sinucide.

Citeşte şi Ameninţări cu moartea la adresa poliţistului care a provocat accidentul din Bucureşti. Lucian Bode: Regret enorm această tragedie. Revizuim procedura de selecţie din sursă externă

„În urmă cu puțin timp, am fost sesizați cu privire la faptul ca o elevă, de 15 ani, din comuna Bălești, s-ar afla pe pervazul sălii de clasă și amenință că se sinucide. Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu și Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că o elevă de 15 ani, din comuna Bălești, a sărit de pe pervazul ferestei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă.

A fost investigată de echipajul medical prezent la fața locului, constatându-se ca eleva nu a suferit leziuni. S-a solicitat sprijinul DGASPC Gorj pentru consiliere” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit gorjonline.ro. 

Fata ar fi recurs la acest gest după ce a aflat că media încheiată la o disciplină ar fi dus-o în situație de corigență. Ea se afla într-un program de consiliere, după ce și anul trecut a avut probleme de comportament.

Citeşte şi Doliu în Poliţia Română. O boală cumplită a ucis-o pe Angela, o poliţistă de doar 31 de ani