Incident şocant la Sibiu. Un taximetrist a fost lovit în cap şi lăsat pe stradă în stare de inconştienţă

Potrivit IPJ Sibiu, tânărul de 26 ani este bănuit că în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 0.30, după ce a efectuat o comandă telefonică pentru livrarea unor produse pe strada Fundătura Lupeni din municipiul Sibiu, i-ar fi sustras taximetristului bunurile comandate.

08 mai 2021, 13:46
Incident şocant la Sibiu. Un taximetrist a fost lovit în cap şi lăsat pe stradă în stare de inconştienţă

Conform poliţiştilor, pentru a-şi asigura scăparea şi pentru a păstra bunurile sustrase l-ar fi lovit pe taximetrist cu pumnul în zona capului, acesta din urmă căzând pe asfalt şi pierzându-şi cunoştinţa.

Victima, un sibian în vârstă de 40 de ani, a fost găsită de persoane apropiate în jurul orei 5.30 şi a fost transportată la spital, unde cadrele medicale au apreciat că rănile suferite i-au pus viaţa în pericol, scrie Mediafax.

Poliţiştii l-au identificat şi prins vineri seara pe autor, acesta fiind reţinut 24 de ore. Tânărul este cercetat pentru tâlhărie calificată.

Citeşte şi: CTP, atac furibund la ÎPS Teodosie: „Această dihanie îmbrăcată în odăjdii impresionează oamenii slabi la minte. ISIS i-ar aplauda atitudinea faţă de femei”


loading...
Partenerii noștri