Incident şocant la un liceu din Ploieşti. Un elev a încercat să intre în şcoală cu un briceag

Un incident şocant s-a petrecut la un liceu din Ploieşti. Un elev în vârstă de 16 ani a fost la un pas să provoace o tragedie, însă a fost oprit la timp de paznicul unităţii de învătământ.

30 sept. 2022, 13:44
Incident şocant la un liceu din Ploieşti. Un elev a încercat să intre în şcoală cu un briceag

Incident şocant la un liceu din Ploieşti. Un elev în vârstă de 16 ani este audiat de oamenii legii, după ce a încercat să intre în şcoală cu un briceag.

Incident şocant la un liceu din Ploieşti

Adolescentul în vârstă de 16 ani a fost prins în timp ce încerca să intre în liceu cu un briceag. Arma a fost descoperită  descoperită asupra sa în timpul unui control corporal de rutină făcut de către jandarmi, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Se pare că tânărul nu este elev al liceului, ci venise în vizită la nişte prieteni care învaţă în  unitatea şcolară.

Citeşte şi Caz șocant în Maramureș. O femeie a fost înjunghiată de fostul iubit chiar în timp ce îşi ţinea bebeluşul în braţe. Motivul este halucinant

Reamintim că în ianuarie 2019, o profesoară de la acelaşi liceu a fost înjunghiată cu un cuţit, în faţa cancelariei, de către un fost elev care fusese exmatriculat. Femeia a intrat în şoc hemoragic şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, având în vedere că a suferit mai multe leziuni ale organelor interne.

Tânărul avea 22 de ani şi a fost condamnat, în luna ianuarie a acestui an, la 11 ani de închisoare pentru tentativă de omor calificat, tulburarea liniştii şi ordinii publice, port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

De asemenea, acesta trebuie să plătească peste 11.000 de lei cheltuieli medicale Spitalului Judeţean Ploieşti, unde profesoara înjunghiată a stat internată timp de 11 zile.

Citeşte şi Tânără înjunghiată mortal şi abandonată pe câmp. Criminalul era iubitul ei