Incident şocant pe o şosea din Italia. Un român supărat că a fost trezit din somn a strâns de gât un poliţist

Un român în vârstă de 42 de ani, din Copertino, Lecce, a atacat fără motiv un carabiner, după ce polițistul l-a întrebat dacă se simte bine.

14 dec. 2018, 06:35
Incident şocant pe o şosea din Italia. Un român supărat că a fost trezit din somn a strâns de gât un poliţist

Vasile Bălan stabilit în localitatea italiană Copertino a făcut mai multe manevre periculoase cu mașina sa, un Chrysler 300, pe șosea și apoi s-a oprit brusc pe marginea drumului. Șoferii care au văzut incidentul au crezut că omul ar fi făcut un infarct sau că are probleme de sănătate, așa că au sunat la Poliție.

Un echipaj a sosit imediat la fața locului, iar agenții s-au apropiat de autoturism pentru a verifica starea șoferului. Carabinierii au raportat că o persoană stătea cu capul pe volanul mașinii și au intervenit, gândindu-se ca șoferul să nu fi pățit ceva. În schimb, românul s-a năpustit asupra celor chemați să-l salveze.

Bărbatul de 42 de ani era, de fapt, beat și trăsese pe dreapta pentru că nu mai putea să conducă. Enervat pentru că a fost trezit din somn, omul a început să-i înjure pe polițiști, iar pe unul dintre ei l-a sugrumat. Celălalt carabinier a reușit să-l elibereze colegul, iar oamenii legii l-au imobilizat pe român. Acesta a fost încătușat și dus la secția din Lecce şi, potrivit presei italiene, urmează să fie expulzat în România.