Incident tragic în Constanţa: doi bărbaţi s-au asfixiat într-o groapă săpată chiar de ei

Cei doi bărbaţi despre care s-a crezut că au fost prinşi sub un mal de pământ, în judeţul Constanţa, s-ar fi asfixiat într-o groapă săpată de ei sub o placă de beton, iar în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale nu au mai putut fi salvaţi.

26 ian. 2023, 22:35
Incident tragic în Constanţa: doi bărbaţi s-au asfixiat într-o groapă săpată chiar de ei

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu au fost sesizaţi, joi, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un saivan, două persoane ar fi săpat o groapă şi ar fi intrat în aceasta, fiind găsiţi inconştienţi.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre doi bărbaţi, de 23, respectiv 27 de ani, ambii din localitatea Piatra. Asupra celor doi au fost aplicate manevre de resuscitare de către personalul medical ajuns la faţa locului, ulterior fiind constatat decesul. Din primele verificări a reieşit faptul că cei doi ar fi efectuat o săpătură în incinta saivanului, sub o placă de beton, descoperind un gol, în care ar fi intrat amândoi, iar ulterior s-ar fi asfixiat”, a transmis IPJ Constanţa, potrivit News.ro.

Poliţiştii au deschis în această cauză un dosar penal.

Iniţial, pompierii fuseseră anunţaţi că peste cei doi bărbaţi s-ar fi prăbuşit un mal de pământ, fiind găsiţi inconştienţi.

Citeşte şi: Carnagiu pe Drumul European 87, doi morţi şi un adolescent în comă, maşina s-a rupt în două după impact