Carnagiu pe Drumul European 87, trei morţi, după ce maşina s-a rupt în două după impact

Trei tineri au murit, după un accident rutier înregistrat, joi după-amiază, pe drumul european 87 Tulcea-Constanţa, între localităţile Două Cantoane şi Babadag.

26 ian. 2023, 18:48

UPDATE accident: A murit și cea de-a 3-a victimă(!) Cele trei persoane erau foarte tineri (15 ani, 17 ani, 21 ani-șoferul)

Accident grav în Tulcea. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a anunţat că cele trei persoane se aflau într-un autoturism şi că pentru salvarea victimelor la faţa locului s-a deplasat un echipaj de salvatori din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), relatează Agerpres.

Un nou accident mortal în România. Maşina s-a făcut praf după ce a căzut în gol de la 15 m
„Din păcate, la sosirea echipajelor operative, două victime, o persoană de sex masculin şi o persoană de sex feminin, prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. A treia victimă, de sex masculin, a fost preluată de un echipaj al SAJ care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa”, a precizat ISU Delta.

Potrivit reprezentanților SAJ, cele două persoane care au murit sunt o fată în vârstă de 17 ani şi un băiat de 15 ani, în timp ce tânărul care este transportat în stare de comă la Constanţa are 21 de ani.

COD RUTIER 2023. Amendă de 3000 de lei chiar dacă ai cauciucuri de iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din maşină când ninge
Surse din poliţie spun că cel mai proabil, cauza accidentului constă în faptul că persoană aflată la volan ar fi avut alte preocupări decât condusul şi având viteză în timp ce se afla în depăşire, a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj şi a lovit cu partea din spate a maşinii un copac după care s-a dat peste cap de câteva ori şi s-a oprit la zeci de metri în câmp, relatează publicația locală Tulcea noastră.