Incidenţa COVID-19 în Bucureşti, la cel mai înalt nivel de la începutul pandemiei

Creşte din nou incidenţa COVID-19 în Bucureşti. Potrivit noilor date DSP Bucureşti, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, în Capitală a ajuns la cel mai înalt nivel de la începutul pandemiei până acum.

31 mart. 2021, 11:06
Incidenţa COVID-19 în Bucureşti, la cel mai înalt nivel de la începutul pandemiei

Incidenţa COVID-19 în Bucureşti a ajuns miercuri la 7.08 cazuri la mia de locuitori. Este cea mai mare rată de infectare înregistrată la Bucureşti de la începutul pandemiei de coronavirus.

Cel mai mare coeficient de infectare fusese anunţat luni, când ajunsese la 7.06 cazuri COVID-19 la mia de locuitori.

Deocamdată autorităţile au decis ca programul agenților economici să se desfășoare până la ora 18.00 şi limitarea deplasării în afara locuinței după ora 20.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a explicat că dacă Bucureștiul va depăşi pragul de 7.5 infectări la mia de locuitori, vor intra în vigoare noi restricţii la nivelul Capitalei.

Citeşte şi: S-au schimbat simptomele de COVID. Medic: „Afectarea pulmonară e severă de la început”

 

Carantina se prelungeşte în Ilfov. Raed Arafat a semnat ordinul pentru alte trei comune

Carantina se prelungeşte pentru o perioadă de 14 zile în trei comune din Ilfov. Este vorba despre comunele Chiajna, Cornetu şi Dragomireşti-Vale.

Citeşte şi OMS anunţă care este sursa cea mai probabilă a pandemiei de coronavirus

Reamintim că Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat marţi, 30 martie, 6.204 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. În ultimele de ore, 175 de persoane infectate cu virusul SARS-COV 2 au murit, iar la Terapie Intensivă sunt 1.405 pacienţi în stare gravă.