Incidente grave în Capitală! Un tramvai a deraiat şi a lovit două autoturisme

Un tramvai a deraiat şi a lovit două autoturisme în Bucureşti, iar un şofer neatent a ajuns cu maşina pe linia de tramvai blocand mijloacele STB zeci de minute.

RomaniaTV.net
23 iun. 2020, 19:12
Incidente grave în Capitală! Un tramvai a deraiat şi a lovit două autoturisme

Primul incident a avut loc la intersectia bulevardului Basarabia cu bulevardul Chisinaul, acolo unde un tramvai cu calatori a sarit de pe linie. Din fericire nimeni nu a fost ranit, dar in urma incidentului au fost avariate doua autoturisme. In zona a fost adusa o masina de interventie care a repus tramvaiul pe roti dupa aproximativ o ora. Si linia tramvaiului 41 a fost blocata zeci de minute, dupa ce un sofer neatent a pierdut controlul volanului si a ajuns pe sine. Politistii au solicitat o platforma si dupa minute bune au reusit sa scoata autoturismul de pe linie. Din fericire, nici la acest accident nu au fost victime.

Citeşte şi: Tramvai deraiat, la un pas să intre în gara din Timişoara! Vatmanul a pierdut controlul VIDEO

Un tramvai a deraiat marţi seară în Capitală. Liniile 14, 36, 40 si 46 şi traficul rutier din zona bulevardelor Basarabia şi Chişinău sunt blocate.

„Liniile 14, 36, 40 si 46 – blocate pe Bd. Basarabia/Bd. Chisinau, pe sensul spre Sos Pantelimon. Cauza: deraiere. A fost trimisă echipa de intervenţie”, anunţă Societatea de Transport Bucureşti într-un mesaj pe contul său de Twitter. O altă deraiere, soldată şi cu avarierea unui autoturism, a avut loc la finele lunii mai tot în aceeaşi intersecţie, din cauza liniilor neîntreţinute şi a tramvaielor foare vechi.