Incidente grave într-un avion. Un pasager a murit după ce a muşcat pe altul

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a murit duminică după-amiază, la bordul unui avion Air Lingus de la Lisabona către Irlanda după ce a început să se agite şi ar fi muşcat un alt pasager. De asemenea, o femeie de naţionalitate portugheză a fost reţinută de autorităţile irlandeze după ce în bagajul său a fost descoperită o substanţă suspectă, neidentificată deocamdată.

19 oct. 2015, 15:31
Incidente grave într-un avion. Un pasager a murit după ce a muşcat pe altul

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, iar femeia a fost reţinută pe baza legislaţiei privind traficul de droguri. De asemenea, băarbatul decedat ar fi fost de origine braziliană, potrivit The Guardian.

Citeşte şi O femeie-spion din Ucraina a fost arestată în Rusia. Este acuzată de moartea a doi JURNALIŞTI ruşi

Din spusele pasagerilor, tânărul a început să se agite la o oră sau două după decolarea din Lisabona şi ar fi muşcat un alt pasager, el fiind apoi imobilizat. Ulterior a început să se simtă rău şi şi-a pierdut cunoştinţa. Căpitanul aeronavei a declarat urgenţă medicală şi a redirecţionat avionul pe aeroportul din Cork unde a aterizat în jurul orei 17:40.

Cu toate că nu este clar când anume a murit bărbatul, decesul a fost declarat la bordul avionului. Un bărbat rănit în timpul zborului a fost dus la spital. Cele aproxiamtiv 170 de persoane aflate la bord, pasageri şi echipaj, au fost chestionaţi de Gardai, serviciul de poliţie irlandez, în legătură cu incidentul şi apoi trimis spre Dublin pe cale terestră.

Citeşte şi O femeie arestată a fost dată cu capul de ciment,în celulă, chiar de poliţistul care o supraveghea VIDEO