O femeie arestată a fost dată cu capul de ciment,în celulă, chiar de poliţistul care o supraveghea VIDEO

O femeie din Statele Unite a fost grav rănită, chiar în timp ce se afla în arestul poliţiei. Vinovatul pare să fie chiar un poliţist, care a împins-o cu faţa în banca de ciment din celulă.

RomaniaTV.net
11 oct. 2013, 05:36
O femeie arestată a fost dată cu capul de ciment,în celulă, chiar de poliţistul care o supraveghea VIDEO

Femeia îşi caută acum dreptatea şi a dat în judecată autorităţile oraşului. Femeia a fost reţinută în luna martie după ce a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Din arestul poliţiei, însă, ea a ajuns direct la spital, cu răni deosebit de grave. Un poliţist a împins-o în celulă, iar ea a căzut cu faţa în banca de ciment, după cum a explicat avocatul victimei, care a ţinut să precizeze că femeia nu era agresivă, ci din contră, foarte liniştită şi ascultătoare, potrivit România TV.

Femeia a şi-a fracturat mai multe oase ale feţei în urma căzăturii şi a avut nevoie de intervenţii chirurgicale. Ea riscă acum să rămână cu semne pe viaţă şi cu vederea afectată. Femeia vrea ca poliţistul agresiv să plătească pentru fapta sa.

Victima a dat în judecată oraşul în care a avut loc incidentul. Ofiţerul a susţinut iniţial că femeia era cea agresivă şi chiar a înaintat o plângere în care susţine că aceasta s-a opus arestării. Plângerea lui a fost însă respinsă, după ce au fost analizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere.