Incidente la Dinamo-Sepsi la Sfântu Gheorghe! Partida a fost întreruptă. Dănciulescu, scos pe braţe de pe teren

Incidente reprobabile la Sfântu Gheorghe. Potrivit Prosport, Dinamo a avut o prestaţie jenantă şi a pierdut cu 2-0, iar golul lui Tandia, din prelungirile meciului, a declanşat nebunia în tribune. Un fan dinamovist a intrat pe teren şi a luat un steag al galeriei lui Sepsi, dar incidentele au continuat şi au existat urmări şi mai grave

RomaniaTV.net
30 apr. 2018, 18:47

Ultraşii lui Dinamo au rupt gardul peluzei unde au stat în timpul meciului, de nervi, şi au intrat pe pistă, forţând intrarea în teren. Jandarmii au intervenit cu gaze, şi Ionel Dănciulescu, managerul lui Dinamo, a mers acolo să liniştească spiritele. Managerul general „câinilor” a fost şi el afectat şi a fost dus pe braţe de oameni din staff-ul lui Dinamo spre banca de rezerve.

Ionel Dănciulescu abia se putea ţine pe picioare. Şi antrenorul Florin Bratu a sprintat spre zona conflictului. În cele din urmă, fanii lui Dinamo au fost evacuaţi din stadion. S-a mai jucat foarte puţin după golul lui Tandia. Arbitrul Iulian Dima a întrerupt partida din cauza incidentelor şi s-a mai jucat un mic, apoi a fluierat finalul.

Un fan dinamovist a intrat pe teren şi a luat un steag al galeriei lui Sepsi, dar incidentele au continuat şi au existat urmări şi mai grave.