PROTEST la Palatul Cotroceni: 20 de persoane protestează pentru că nu au fost invitate la NEGOCIERI. VIDEO

Aproximativ 20 de persoane au încercat să vorbească vineri după-amiază cu preşedintele Klaus Iohannis ca să-i transmită acestuia doleanţele protestatarilor, oamenii fiind nemulţumiţi că nu se regăsesc pe lista reprezentanţilor societăţii civile care participă la consultări.  

06 nov. 2015, 13:13
PROTEST la Palatul Cotroceni: 20 de persoane protestează pentru că nu au fost invitate la NEGOCIERI. VIDEO

Alexandru Căutiş este unul dintre protestatarii din Piaţa Universităţii care nu a fost invitat la consultările de la Cotroceni. El s-a arătat nemulţumit de felul în care Administraţia Prezidenţială a întocmit lista participanţilor la consultări.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, faţă în faţă cu delegaţia „străzii”. Adrian Despot, prezent la consultările de la Cotroceni

„Sunt aici doar ONG-uri clasice, niciunul dintre aceşti oameni nu a stat în Piaţa Universităţii”, a susţinut Alexandru Căutiş.

Rafael, solistul trupei Iris, a venit la Palatul Cotroceni, deşi a declarat că nu vrea să participe la consultări şi a transmis faptul că protestatarii din Piaţa Universităţii au stabilit joi seară că nu vor avea niciun reprezentant la consultările de la Cotroceni, scrie Mediafax.

Rafael a îmbrâncit un reprezentant al unui ONG care a venit la Cotroceni spunând că reprezintă protestatarii din Piaţa Universităţii, solistul acuzându-l pe acesta că nu a luat parte la protest şi că a venit la Cotroceni doar să vorbească în numele său.

Oamenii care au venit să vorbească cu preşedintele Iohannis şi nu s-au regăsit pe lista invitaţilor au afirmat că au tot sunat în cursul acestei zile la Palatul Cotroceni să li se spună dacă lista s-a întocmit, care sunt participanţii şi care au fost criteriile pe baza cărora s-au formulat invitaţiile la consultaţii.

Oamenii au fost nemulţumiţi că nimeni din Administraţia Prezidenţială nu le-a răspuns, iar cei care au reuşit să intre în contact cu funcţionarii de la Cotroceni au fost dezamăgiţi de faptul că nimeni nu a putut să le spună ce se întâmplă comunicându-le că nu au aceste informaţii şi nu ştiu nimic despre acest proces de selecţie.