EUROPARLAMENTARE 2014. Incidente violente, la final de campaniei: Un lider PSD a fost lovit cu bariera în cap

Incidente violente în ultimele ore ale campaniei pentru europarlamentare şi pentru alegerile parlamentare parţiale! În Otopeni, liderul local al PSD, medicul Ștefania Șerban, s-a ales cu capul spart.

RomaniaTV.net
23 mai 2014, 18:58

Potrivit martorilor, ea a fost lovită în cap cu bariera de la intrarea într-un parc din Otopeni, acolo unde se afla în campanie cu caravana electorală a partidului, care împărţea pliante cu Gabriela Szabo, candidată la alegerile parlamentare parţiale.

„O colegă de la PSD a fost lovită de un agent de pază. Este vorba despre liderul PSD Otopeni, medicul Ștefania Șerban. Eram un grup de tineri absolut paşnici, care împărţeau flyere şi pliante pentru candidatul nostru la colegiul 4, Gabriela Szabo”, a declarat Gabriela Firea, în direct la România TV.

Cel care a lovit-o este un agent de pază al firmei Akka Security, Florică Stanca, potrivit stiripesurse.ro

Imediat după incident, la fața locului și-au făcut apariția mai multe mașini de la Politia Locală. Victima incidentului, medicul Ștefania Șerban, a depus o plângere penală. Ea se află transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii. 

La alegerile parțiale de duminică, ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o funcţie de deputat în Colegiul 4 din Ilfov.