Incidentul care i-a marcat viața lui Dinu Maxer. Cu greu a reușit să treacă peste această lovitură

După ce a trecut peste divirțul de Deea, Dinu Maxer și-a găsit fericirea în brațele Magdalenei Chihaia. Relația lor este deja avansată. Cei doi nu se mai feresc de ochii lumii și participă la evenimente împreună.

02 mart. 2024, 12:20
Incidentul care i-a marcat viața lui Dinu Maxer. Cu greu a reușit să treacă peste această lovitură

Dinu Maxer nu a reușit să treac peste pierderea fratului lui. Acesta s-a stins din viață într-un accident de tramvai. Artistul a mărturisit că mult timp și-a condamnat tatăl pentru anii de durere.

Citește și: Gheboasă, prima reacție după ce Erika Isac a lansat controversata piesă „Macarena”: „E capabilă să închidă gura multor bărbaţi”

„Copil fiind, mi-am pierdut fratele într-un accident de tramvai, iar lucrul acesta a fost atât de traumatizant pentru familie. Eu l-am resimțit ca fiind unul dezastruos. L-am criticat foarte mult în mintea mea pe tatăl meu pentru reacțiile de durere care au durat ani de zile, până când în anul 6 la medicină, am fost la cursul de psihiatrie și profesorul a început cursul cu cele mai mari suferințe umane.

Citește și: Ce religie are Lidia Buble, de fapt. Cântăreața a fost jignită de nenumărate ori din cauza credinței sale. ”Sunt mândră de ceea ce sunt”

Pe locul 1 era pierderea unui copil. M-am dus acasă și i-am cerut iertare lui tata. În mintea mea eu am crezut că el a exagerat.”, a mărturisit Dinu Maxer, potrivit wowbiz.ro.