Inconştienţă: Cinci oameni au ajuns la spital din cauza unui tânăr care s-a urcat la beat la volan

Cinci oameni au ajuns la spital din cauza unui tânăr din Maramureş care s-a urcat la volan beat chiar dacă nu avea permis. Maşina în care se aflau s-a răsturnat în şanţ, potrivit România TV.

08 aug. 2014, 06:02
Inconştienţă: Cinci oameni au ajuns la spital din cauza unui tânăr care s-a urcat la beat la volan

Un tânăr de 25 de ani, din Maramureş a ajuns cu maşina în şanţ şi a băgat alte patru persoane în spital după ce a condus beat.

Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Groşi. După ce s-a cinstit bine cu ocazia venirii fratelui său din Austria, a uitat complet că nu are permis de conducere şi s-a urcat la volan. Nu a ajuns prea departe că a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în şanţ. Când a dat nas în nas cu poliţiştii a început să plângă în hohote.

În urma impactului, cinci persoane au ajuns la Spitalul Judeţean din Baia Mare. Unul dintre pasageri se zbate acum între viaţă şi moarte.

Poliţiştii au fost şocaţi când au văzut cine era la volan. Este vorba despre acelaşi tânăr pe care îl opriseră cu o seară înainte pentru un control de rutină. Atunci avea o alcoolemie de 0,42. În această dimineaţă avea 0,91.

Tânărul va răspunde în faţa legii pentru faptele sale. A mai făcut-o şi în urmă cu câţiva ani. Atunci a fost închis în Penitenciarul din Baia Mare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.