Inconștiență fără margini a unui adolescent de 17 ani din Bacău! Minorul a fost prins la volanul unei maşini care nu avea ITP și nici asigurare RCA| VIDEO

Un adolescent în vârstă de 17 ani a dat dovadă de o inconștiență cruntă. Deși este minor și nu deține un permis de conducere, tânărul a fost prins la volanul unei mașini, care nu avea nici inspecție tehnică periodică (ITP), nici asigurare RCA.

31 ian. 2024, 16:33
Inconștiență fără margini a unui adolescent de 17 ani din Bacău! Minorul a fost prins la volanul unei maşini care nu avea ITP și nici asigurare RCA| VIDEO
Inconștiență fără margini a unui adolescent de 17 ani din Bacău!

Inconștiență fără margini a unui adolescent de 17 ani din Bacău! Mai mult decât atât, adolescentul de 17 ani a fost urmărit de un echipaj de poliție după ce a refuzat să oprească la semnalul agenților.

Citește și Accident pe Șoseaua Antiaeriană din București. O mașină aproape s-a rupt după ce a lovit un stâlp, un tânăr de 18 ani a murit

Inconștiență fără margini a unui adolescent de 17 ani din Bacău!

”La data de 26 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au depistat pe DN2 – E85, în localitate, un autoturism şi au efectuat semnale regulamentare de oprire, dar acesta a ocolit autospeciala de poliţie continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, reuşind să-l blocheze şi să extragă de la volan conducătorul acestuia, imobilizându-l”, a transmis, miercuri, IPJ Bacău.

Potrivit reprezentanților IPJ Bacău, tânărul cu apucăturile lui Dennis pericol public este din comuna Parava și nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

”Cel în cauză a fost testat aparatele din dotare, rezultatele fiind negative pentru consumul de alcool sau alte substanţe. Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date a reieşit că, autovehiculul nu avea inspecţia tehnică periodică şi nici asigurare de răspundere civilă obligatorie, valabile la momentul controlului”, spun reprezentanții poliției.

Pentru isprava sa, tânărul a fost sancționat de către oamenii legii cu o amendă în valoare totală de 4.300 de lei și au luat măsura complementară de retragere a plăcuţelor cu numere de înmatriculare şi a dovezii înlocuitoare a certificatului de înmatriculare.

”La data de 31 ianuarie a.c., după administrarea probatoriului, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Bacău”, a mai precizat Poliţia Bacău.

Accident grav în Sibiu. Tatăl și fiul lui de doar de 8 luni au murit, mama în vâstă de 17 ani este grav rănită

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers și s-a răsturnat. În urma accidentului, șoferul de 29 de ani și un copil de 8 luni aflat în mașină au decedat. O fată de 17 ani, pasageră, a fost grav rănită.

Tragedie la intrare în Mediaș. Un autoturism scăpat de sub control de șofer s-a izbit de un cap de pod și apoi s-a răsturnat. O familie era în interior și din păcate șoferul, un tânăr de 29 de ani, dar și bebelușul lui de doar 8 luni au murit. Au fost găsiți în stop cardio-respirator, neputând fi salvați prin manevrele de resuscitare. Mama copilului, o tânără de 17 ani, pasageră, a fost grav rănită, fiind transportată la Spitalul de Pediatrie Sibiu. Tânăra de 17 ani a fost extrasă conștientă din mașină, prezentând multiple traumatisme.

”Din cauze care urmează a se stabili, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers și s-a răsturnat.

Din păcate, în urma evenimentului au rezultat decesul conducătorului auto și al unui pasager, un copil în vârstă de 8 luni, precum și rănirea gravă a unei pasagere, o tânără în vârstă de 17 ani, din Copșa Mică”, anunță IPJ Sibiu.

Impactul a fost atât de puternic încât șoferul a fost proiectat afară din autoturism. Tânăra a fost găsită de salvatori încarcerată însă era consțientă și a fost transportată la spitalul de pediatrie pentru mai multe îngrijiri medicale.

Polițiștii au decschis dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă.

Citește și Accident grav în Sibiu. Tatăl și fiul lui de doar de 8 luni au murit, mama în vâstă de 17 ani este grav rănită