Inconştienţă maximă! Un şofer a şicanat în trafic o autospecială ISU care transporta o bombă

Un șofer inconștient a șicanat în trafic o autospecială a ISU care transporta o bombă ce putea să explodeze oricând. Individul a frânat brusc în fața mașinii și apoi s-a dat jos să le ceară socoteală pompierilor. Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață în Iași, iar acum scandalagiul a fost chemat la Poliție, pentru audieri.

30 mai 2018, 11:51
Inconştienţă maximă! Un şofer a şicanat în trafic o autospecială ISU care transporta o bombă

Un autoturism înregistrat cu numere MAI, aparținând ISU, a fost șicanat în trafic de către șoferul unui Volkswagen, pe raza localității Popricani, județul Iași. Șoferul a claxonat insistent ca să intre în depășire, dar după ce echipajul ISU a dat semnal dreapta și l-a lăsat să treacă, individul a frânat brusc, de mai multe ori, în fața autospecialei. O tragedie de proporții se putea oricând produce, pentru că mașina MAI transporta o bombă activă care urma să fie distrusă.

După ce i-a șicanat în trafic, individul din Volkswagen s-a oprit din senin în fața autospecialei ISU și s-a arătat foarte deranjat că se deplasa „prea încet”, în condițiile în care circula cu viteza legală.

Șoferul inconștient a fost identificat și va da explicații politistilor. „A fost depusă o sesizare la poliție, despre faptul că un autoturism MAI a fost șicanat în trafic. Se fac verificări pentru stabilirea întregii stări de fapt”, a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași, pentru bzi.ro.

Echipa piroehnică se întorcea de la o misiune de asanare și transporta o bombă aruncător de calibrul 82 mm.