INCREDIBIL. Au căzut de la etajul doi, cu balcon cu tot VIDEO

Doi tineri din Baia Mare, care au ieşit sâmbătă seara pe balcon, au ajuns direct în stradă, după ce s-au prăbuşit de la etajul doi.

RomaniaTV.net
06 mai 2012, 06:15
INCREDIBIL. Au căzut de la etajul doi, cu balcon cu tot VIDEO

O scenă incredibilă a avut loc sâmbătă seara, în municipiul Baia Mare. Doi tineri au ajuns la spital cu leziuni multiple după ce au căzut de la etaj, cu tot cu balcon. După cum scrie maramedia.ro, cei doi au ieşit pe balcon pentru a fuma o ţigară, însă de la etaj au ajuns direct în stradă, cu tot cu o balustradă care se pare că ar fi împrejmuit balconul.

Un prieten al acestora a asistat neputincios la întreaga scenă. „Erau în balcon, s-au rezemat şi au căzut”, doar atât a mai putut spune prietenul celor doi băieţi. La faţa locului s-au deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj SMURD, care, după primele îngrijiri medicale, au transportat cele două victime la spital pentru investigaţii medicale mai amănunţite.

Cei doi băieţi au suferit leziuni multiple la nivelul gâtului, a membrelor inferioare şi superioare. Blocul în care a avut loc incidentul a fost construit în urmă cu cinci ani. Cazul este cercetat de poliţie, iar dacă va fi găsită vinovată, firma care a construit blocul va fi sancţionată.