INCREDIBIL: A reuşit să aibă tripleţi, după ce a început să mănânce de la Mc Donald’s în fiecare zi FOTO

O vegetariană, cărea doctorii i-au spus că nu va avea niciodată copii, a născut tripleţi după ce a început să mănânce carne. Laura Dixon a fost diagnosticată cu endometrioză şi ovare polichistice, iar doctorii i-au spus că aceste afecţiuni îi vor afecta capacitatea de a rămâne însărcinată şi de a duce sarcina la sfârşit.

RomaniaTV.net
03 sept. 2013, 11:49
INCREDIBIL: A reuşit să aibă tripleţi, după ce a început să mănânce de la Mc Donald’s în fiecare zi FOTO

Laura Dixon, în vârstă de 34 de ani, a apelat la fertilizare în vitro după ce a încercat timp de zece ani să rămână însărcinată în mod natural. Din păcate, în al doilea ciclu de tratament a suferit un avort spontan, după ce primul nu a dat rezultate, potrivit DailyMail.

Când a rămas însărcinată în al treilea ciclu de fertilizare, ea a fost avertizată că are un risc ridicat de avort spontan sau de o sarcină prematură. Laura Dixon s-a speriat foarte tare, mai ales că ştia că are o sarcină grea, cu tripleţi, aşa că a început să mănânce trei porții de carne pe zi pentru a creşte aportul de fier, vitamina B12 şi proteine şi pentru a-şi îmbunătăţi şansele de o sarcină sănătoasă.

Laura Dixon, care era o vegetariană convinsă de mulţi ani, a început să mănânce carne de pui, șuncă și cârnați în fiecare zi și la 35 săptămâni i-a născut pe Max și Mason, gemeni identici, și pe fiica sa, Mia.

VEZI ŞI Reguli pentru a concepe un copil sănătos

Deşi era slabă în mod natural, ea s-a îngrăşat cu 30 de kilograme după ce a avut în timpul sarcinii o dietă bazată pe pui, bacon și burgeri, precum și un mic dejun zilnic de la McDonalds, cu cârnați și ouă McMuffin.

Pofta ei pentru carne a devenit atât de puternică încât mânca trei porții de carne pe zi.

Dieta bogată în proteine a ajutat-o să ducă sarcina până la 35 săptămâni.

„Atunci când medicul a găsit un al treilea puls îmi amintesc strigând „Oh, nu” și plângând – gândindu-mă că i-aş putea pierde pe toţi. După ce am pierdut un copil la un avort spontan, m-am gândit că nu o să pot să am trei. Dar apoi au început poftele, şi în ciuda faptului că nu mâncam carne, o pofteam. Am mâncat aproximativ șase mese pe zi. Totul pare confuz acum. Îmi amintesc doar că pofta era atât de puternică încât îl trezeam noaptea pe soţul meu să meargă să îmi ia burgeri de la McDonalds. Consumul de carne cu siguranţă m-a ajutat să am aportul de proteine necesar atunci când eşti însarcinată”, a povestit Laura.

” Cred că ar putea fi unul dintre motivele pentru care am reușit să efectueze toate trei la termen . „