INCREDIBIL: Bărbatul care a slăbit 95 kg şi nu şi-a văzut 12 ani organele genitale

Dezamăgit deseori în dragoste, un britanic s-a "refugiat" în mâncare. Îi plăcea în special ciocolata, apoi a devenit sedentar. A ajuns la 209 kilograme din care a dat jos cu bisturiul 95 de kilograme. Cum a rămas în urma celor două operaţii depăşeşte orice imaginaţie.

03 mart. 2013, 18:54

Stephen Dockerill, un britanic de 48 de ani, din Londra, fost şofer de autocar, şochează pe oricine îl vede. Bărbatul a fost ani buni a fost obez, până când a ajuns să i se facă operaţii gastrice pentru a i se micşora stomacul. În urma acestora, el a rămas cu un morman de piele de pe burtă, cu care „mătură” pe jos şi din cauza căreia nu mai poate face aproape nimic.

Stephen avea 209,5 kilograme. În urma celor două operaţii făcute anul trecut, a ajuns la 114,3 kilograme. Dar medicii nu i-au înlăturat şi surplusul de piele ce a rămas în urma acestor operaţii. El are acum 12,7 kilograme de piele de pe burtă care îi atârnă sub genunchi şi îi face viaţa un iad.

Este ca şi cum aş fi prizonier în propriul meu corp. Sunt fericit că nu mai am 109 kilograme, dar trăiesc în singurătate din cauza acestui surplus de piele”, a povestit bărbatul. The Sun scrie că pentru el şi activităţile simple, cum ar fi mersul pe jos, îmbrăcatul sau statul pe vasul de toaletă au devenit aproape imposibile.

Nu poate să doarmă nici pe spate, pentru că mormanul de piele îi apasă pe picioare. Nu poate urina nici din picioare, iar când iese la plimbare îşi vâră surplusul de piele pe un sindur crac de pantalon. Nu şi-a mai văzut organele genitale de 12 ani. Soţia cu care are patru copii l-a părăsit, iar în ultimii 11 ani nu a mai avut nicio femeie.

Ca să scape de această problemă, bărbatul are nevoie de operaţie estetică, însă fiind şomer din 2010, pentru că nu mai putea să muncească, este pe lista de aşteptare a sistemului de sănătate public din Marea Britanie şi mai are destul de aşteptat. „Sunt atâtea lucruri pe care care aş vrea să le fac. Aş vrea să port şi eu îmbrăcăminte cu măsuri normale, să dorm pe spate … dar cel mai mult, aş vrea să cunosc o femeie pe care să o iubesc toată viaţa!”, spune Stephen.