INCREDIBIL: Bătaie pe chiloţi de Black Friday VIDEO

Black Friday sau ziua cu cele mai mari reduceri de preţ a creat isterie în multe oraşe ale lumii. Într-un mall din America, la magazinul Victoria Secret, oamenii s-au călcat în picioare pentru lenjerie intimă.

RomaniaTV.net
23 nov. 2012, 17:40
INCREDIBIL: Bătaie pe chiloţi de Black Friday VIDEO

De la retailerii de electronice şi electrocasnice până la hipermarketurile şi magazinele de fashion, toţi au pregătit pentru această vineri neagră reduceri substanţiale de preţ. Aşa cum era de aşteptat, preţurile mici au creat isterie în rândul cumpărătorilor, oamenii călcându-se în picioare pentru televizoare, telefoane, calculatoare, maşini de spălat, dar, culmea, şi pentru chiloţi. La magazinul Victoria Secret, dintr-un mall din America, oamenii s-au călcat în picioare pentru a prinde lenjerie intimă la preţ redus.

BLACK FRIDAY este o sărbătoare americană care a reuşit să se impună pe majoritatea pieţelor din lume. Sub aspectul reducerilor substanţiale la diverse produse, retailerii reuşesc să atragă foarte mulţi clienţi ce sunt dispuşi să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, maşini de spălat, tablete, telefoane mobile sau console video.

VEZI CE A ÎNSEMNAT BLACK FRIDAY ÎN ROMÂNIA.

Ideea unei zile în care reducerile se aplică pentru toate produsele de pe rafturi încântă clienţii magazinelor, deoarece, cu reduceri de 30, 40 sau chiar 50%, atât magazinele, cât şi cumpărătorii, reuşesc să iasă în câştig. Pe de o parte, orice client plăteşte mai puţin decât se aştepta pe produsul dorit, în timp ce magazinul care vinde produsul reuşeşte să câştige la cantitatea mai multor bunuri vândute.

Cele mai câştigate din afacerea BLACK FRIDAY sunt magazinele online, deoarece comenzile pot fi făcute cu uşurinţă cu ajutorul paginilor de internet ale acestora. Clientul nu mai este nevoit să se deplaseze într-un spaţiu fizic, iar magazinul câştigă timp şi rapiditate odată cu livrările deja plasate.

Citeşte şi: Black Friday. Adevărul despre reducerile din „Vinerea neagră” în România CAMERA ASCUNSĂ