Incredibil! Campionii mondiali la canoe, premiaţi cu gel de duş

Victor Mihalachi şi Liviu Dimitrescu, campioni mondiali şi europeni la canoe au fost premiaţi de CS Dinamo cu câte o plachetă şi geluri de duş. În plus, lui Victor Mihalachi i-a fost scris greşit numele pe plachetă.

RomaniaTV.net
21 dec. 2011, 11:47
Incredibil! Campionii mondiali la canoe, premiaţi cu gel de duş

Campionii mondiali şi europeni la canoe, Victor Mihalachi şi Liviu Dumitrescu, au anunţat, miercuri, cu ocazia unei gale organizate la sediul MAI în onoarea sportivilor CS Dinamo, că au de gând să renunţe la acest club deoarece de doi ani sunt amăgiţi că vor fi promovaţi pentru rezultatele obţinute.

Nu o să mai avem răbdare pentru că am aşteptat doi ani la rând. Suntem campioni mondiali şi europeni şi nici măcar nu am primit o răsplată. Vom vedea ce vom face. Noi ce să facem? Să nu mai luăm medalii pentru că e criză? Sperăm să fim răsplătiţi aşa cum trebuie. Eu sunt angajat ca agent principal, iar colegul meu este colaborator. Ca şi anul trecut, la final de an, am primit o plachetă şi un gel de duş„, a spus Dumitrescu.

Victor Mihalachi a afirmat că deşi a adus în ultimii doi ani opt medalii, el este remunerat cu 800 de lei pe lună în baza unei convenţii, nefiind nici măcar angajat precum Dumitrescu. „Suntem nemulţumiţi pentru că avem probleme cu avansările şi cu angajările. Am avut promisiuni că voi fi angajat, dar nu s-a întâmplat nimic. În ultimii doi ani am adus cinci medalii de aur şi trei de bronz.

Noi o să facem performanţe oricum, pentru că ne place ce facem. Să vedem dacă şi clubul îşi va da interesul. Eu nu sunt angajat, am doar un contract de colaborare şi primesc 800 de lei pe lună. Până la urmă este vorba de viitorul nostru”, a adăugat Mihalachi.

Victor Mihalachi este dezamăgit şi pentru că pe placheta pe care a primit-o din mâinile ministrului administraţiei şi internelor, Traian Igaş, numele său era scris greşit, Mihalache în loc de Mihalachi. „O voi păstra şi voi căuta o variantă să modific numele din Mihalache în Mihalachi„, a completat sportivul.

CS Dinamo a organizat, miercuri, la sediul MAI, Gala Sportivilor Laureaţi, în onoarea celor mai buni sportivi şi tehnicieni ai anului 2011, la individual pe primul loc aflându-se Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, medaliaţi cu aur şi cu bronz la CM de kaiac-canoe de la Szeged.

Dumitrescu şi Mihalachi au mai câştigat în acest an o medalie de aur şi una de bronz la Campionatele Europene. Cei doi au obţinut şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra.

Cei doi canoişti sunt urmaţi în ierarhia CS Dinamo la sporturi individuale de Corina Căprioriu, medaliată cu bronz la CM şi la Campionatul European, dar şi calificată la JO. Pe locul trei se află echipajul de dublu rame Camelia Lupaşcu/Nicoleta Albu, locul cinci la Campionatele Mondiale de canotaj şi medalii de aur şi de bronz la Campionatele Europene (n.r. – ultima în echipajul de patru vâsle). Cele două sportive sunt, de asemenea, calificate la JO.