Cât câştigă Andreea Mantea la Kanal D, după ce i-a luat locul Adelinei Pestriţu

Andreea Mantea se poate considera o persoana norocoasa, iar asta pentru ca toate perioadele negre pe care le-a avut au fost acoperite cu bucurii: un copil, care este minunea ei, dar si contracte banoase. Ultimul i-a adus venituri fabuloase.

RomaniaTV.net
07 ian. 2016, 10:05
Cât câştigă Andreea Mantea la Kanal D, după ce i-a luat locul Adelinei Pestriţu

Andreea Mantea scoate bani si din piatra seaca, scrie cancan.ro. Orice ar face, vedeta TV reuseste sa castige mii de euro lunar, fie ca sta si acasa. Asadar, ea s-a reintors in sanul „familiei de la Kanal D”, insa conditiile contractuale au fost extrem de stricte, iar Andreea nu a revenit alaturi de Madalin pe orice suma de bani. 

Citeşte şi Mădălin Ionescu are o nouă colegă de platou. Vezi cine i-a luat locul Adelinei Pestriţu

Turcii au chemat-o la negocieri la sfarsitul de an 2015 si i-au propus sa vina in locul Adelinei, care inca de pe atunci planuia sa dispara de pe micul ecran.

„Ea este o prezentatoare buna, era de asteptat sa revina la Kanal D. Este mult mai buna ca Adelina si stie cum sa reactioneze si in momente de criza. Plus ca are si lipici la public. Cum a fost o situatie disperata, turcii nu s-au uitat la bani. I-au dat Andreei 8.000 de euro. Sunt mult bani, foarte multi.”, a declarat o sursa de incredere, din Kanal D.