Incredibil! Câţi bani câştigă un român „statuie” pe străzile din Malta în fiecare zi. Suma este uriaşă

Întâlnire inedită pentru jucătorii echipei naţionale, aflaţi în Malta, acolo unde luni seară vor întâlni ţara gazdă într-un meci contând pentru preliminariile Euro 2020. Tătăruşanu şi Compania au dat nas în nas cu un român care face bani pe străzile din Valletta imitând o statuie.

RomaniaTV.net
10 iun. 2019, 08:23
Incredibil! Câţi bani câştigă un român „statuie” pe străzile din Malta în fiecare zi. Suma este uriaşă

Acesta şi-a dezvăluit identitatea în momentul în care jucătorii naţionalei au trecut pe lângă el. Ulterior, bărbatul deghizat a vorbit pentru Telekom Sport despre întâlnirea cu tricolorii.

„Nu credeau nici ei că e un român pe scaun, au crezut că sunt o statuie adevărată. Am fost bucuros. Vă daţi seama, nu a trecut niciodată o echipă naţională. Cum s-au mirat şi ei… E o statuie de-a noastră, ştiţi…”, a povestit bărbatul.

Acesta a dezvăluit că stă nemişcat până la trei ore, însă cu siguranţă merită: câştigă, în medie, între 300 şi 400 de euro în fiecare zi.

„Pentru mine e foarte bună (n.r. viaţa în Malta). E traiul mai ieftin decât alte ţări. Franţa, Italia. Câştig 300-400 de euro. Depinde. Sunt zile şi zile”, a povestit acesta. Dacă spusele bărbatului statuie sunt adevărate, atunci acesta se poate apropia chiar de 10.000 de euro câştigaţi în fiecare lună, ceea ce înseamă că poate rivaliza din acest punct de vedere inclusiv cu unii din jucătorii convocaţi de Cosmin Contra pentru meciurile cu Norvegia şi Malta.