Incredibil: Ce a ales un băiat de pe tăviţă la tăierea moţului

O ţigară şi un pahar cu vin. Acestea sunt alegerile de viitor, pe care un părinte le pune în faţa copilului, la tradiţionala tăiere a moţului. Spre încântarea celor din jur, scrie Libertatea, micuţul a ales ţigara.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 09:13
Incredibil: Ce a ales un băiat de pe tăviţă la tăierea moţului

Pentru a încuraja alegerile potrivite, cei mai mulţi dintre părinţi aşează pe tăviţă cărţi, stilouri sau bani. Există însă şi persoane care privesc total diferit această primă alegere a copilului. Potrivit jurnaliştilor de la Libertatea, într-o fotografie trimisă de un cititor se vede cum unui băieţel i s-a dat să aleagă, printre altele, între un pahar cu vin şi o ţigară. Fără a sta prea mult pe gânduri, micuţul a ales ţigara.

Nu este însă un caz singular în care părinţii îşi încurajează copiii să fumeze încă din primii ani de viaţă. În urmă cu o lună, pe internet au apărut imagini şocante cu o fetiţă de doi ani care fumează şi bea cafea încurajată chiar de mama ei. Părinţii fetiţei sunt despărţiţi, iar după ce au văzut aceste imagini, autorităţile au dat copilul în grija tatălui.