Incredibil ce a făcut Oana Zăvoranu cu iubitul ei, cu o seară înainte de înmormântarea mamei FOTO

In noaptea dinaintea inmormantarii, Oana Zavoranu a mers sa-si ia ramas bun de la mama ei, impreuna cu cateva persoane apropiate.

20 apr. 2015, 08:01

Oana Zăvoranu a mers la capela tarziu in noapte, incercand astfel sa evite presa, dar si posibilii gura-casca, persoanele mai mult sau mai putin apropiate, care s-au perindat fie in fata casei acesteia, fie la intrarea in cimitirul Eternitatea, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Averea Marioarei Zăvoranu este în pericol. Au apărut moştenitori-surpriză

Insotita de actualul iubit, bruneta a plecat spre locul unde avea loc priveghiul mamei sale. Intrucat afara ploua puternic, Alex s-a oferit sa o protejeze pe Zavo cu ajutorul unei umbrele de culoare roz, in momentul in care cei doi au iesit din vila in care locuieste femeia.

Dupa ce au stat in jur de o ora la capela, cei doi au plecat cu masina Marioarei Zavoranu catre resedinta din Afumati, unde a locuit defuncta. Pe drum, Alex, care a condus autovehiculul de teren, a oprit la un cunoscut fast food din zona Dristor, comandand direct din masina, hamburgheri, bauturi racoritoare si inghetata.

Citeşte şi Prietena Oanei Zăvoranu l-a acuzat pe Corneliu Vadim Tudor că a grăbit moartea Mărioarei

Mai multe pungi cu mancare au fost transferate de la geamul vanzatorului catre masina, semn ca Oanei i se facuse foame, dar si ca urma cel mai probabil o noapte lunga pentru ea si apropiatii sai.