Incredibil! Ce a găsit un angajat CFR în tren: „Ca să fiu sincer, mi-au tremurat picioarele”

Un angajat CFR din Suceava a găsit o borsetă uitată în trenul Galaţi-Cluj, care se afla încă în Gara din Iaşi. Bărbatul este şef de tren iar în momentul în care a deschis borseta spune că au început să-i tremure picioarele.

03 aug. 2022, 08:35
Incredibil! Ce a găsit un angajat CFR în tren: „Ca să fiu sincer, mi-au tremurat picioarele”

Ce a găsit un angajat CFR în tren. Vasilică Săvuţ este şef de tren şi povesteşte că a avut un şoc în momentul în care a deschis borseta găsită.

Ce a găsit un angajat CFR în tren: „Am mers la Poliţia TF din Iaşi”

Citeşte şi Tânără de 22 de ani, strivită de tramvai în Sectorul 5 al Capitalei. Medicii nu au mai putut să o salveze

Vasilică Săvuț spune că a avut surpriza să găsească în borseta ce fusese uitată de cineva în tren o sumă uriaşă de bani. Nu a stat prea mult pe gânduri şi a mers imediat la Poliţie.

„M-am apropiat și am ridicat borseta. La mică depărtare erau un domn și o doamnă și am mers la ei. Am deschis borseta și am văzut că era plină cu bani. Ca să fiu sincer, mi-au tremurat picioarele. Am mers mai apoi la Poliția TF din Iași și am predat borseta, în care erau circa 43.000 de lei”, a mărturisit șeful de tren, potrivit Monitorul de Suceava.

La scurt timp, a apărut şi posesorul borsetei, care i-a multumit angajatului CFR pentru că a predat banii politistilor. Potrivit primelor informaţii, acesta şi-a dat seama că nu mai are borseta cu el abia după jumătate de oră, când a vrut să cumpere covrigi.

Nu este prima oara când şeful de tren a trecut prin asemenea incident. În urmă cu şase ani, acesta a mai găsit o borsetă plină cu 40.000 de dolari. Şi atunci a predat-o imediat oamenilor legii.

„Aceste două cazuri sunt cele în care erau sume foarte mari de bani, dar portofele cu acte și bani mai puțini am găsit de foarte multe ori. Niciodată nu m-am gândit să îmi însușesc vreun bun găsit pentru că nu ar fi normal. Dacă se poate să ajut un om în necaz o fac cu mare bucurie,” a mai spus şeful de tren.

Vasilică Săvuţ lucrează de 32 de ani la CFR.

Citeşte şi Fetele lui Gigi Becali pregătesc un „tun” pe piața imobiliară. Afacerile cu care au dat lovitura