Fetele lui Gigi Becali pregătesc un „tun” pe piața imobiliară. Afacerile cu care au dat lovitura

Fetele lui Gigi Becali pregătesc un adevărat "tun" financiar. Teodora și Alexandra Becali calcă pe urmele tatălui și își fac o avere colosală.

02 aug. 2022, 23:46
Fetele lui Gigi Becali pregătesc un „tun” pe piața imobiliară. Afacerile cu care au dat lovitura

Teodora (27 de ani) și Alexandra Becali (26 de ani) sunt interesate de lumea afacerilor și chiar sunt implicate în niște proiecte imobiliare importante, care se ocupă cu construirea de blocuri în Pipera. Nu își pun niciun moment problema că apartamentele pe care le scot la vânzare ar putea rămâne fără cumpărători.

Teodora Becali s-a căsătorit, în 2019, u Mihai Theodor Mincu. Darurile pe care le-au primit la nuntă au o valoare de 1.7 milioane de euro. Mai mult, patronul FCSB i-a dăruit fiicei sale un milion de euro și un teren de 3 hectare, pe care cei doi soți au început un proiect spectaculos. E vorba de 700 de apartamente și 50 de case.

Alexandra Becali nu s-a lăsat mai prejos. Tânăra construiește un ansamblu imobiliar, acesta fiind învecinat cu cel al lui Dumitru Dragomir. În total, pe terenul ei, vor apărea 500 de apartamente de lux. După cum fostul președinte al LPF anunța, acestea sunt de lux, „fiecare cu piscina lui, unicat în România”.

Tocmai de aceea Gigi Becali e atât de sigur că fiicele lui își vor construi de unele singure o avere importantă prin proiectele în care s-au implicat.

”Am început proiecte imobiliare și cu prima fată și cu a doua. Ne vom extinde foarte mult, vom face case și blocuri de sute de milioane de euro. Aveam planul ăsta mai de demult, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e și atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem. Dar ele, Alexandra și Teodora, cu soțul bine-nțeles, fac, eu doar îi consiliez. Eu am firma «Becali Imobiliare» prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, nu-i păcălește nimeni”, a dezvăluit Gigi Becali, potrivit AntenaSport.

Citește și Ce are Gigi Becali în curtea din spatele casei din Pipera. Dumitru Dragomir a rămas şocat: „Este o nebunie!”

Citește și Gigi Becali, cadou de 100.000 de euro pentru Nicolae Dică: „I-am vândut mai ieftin un teren”